Ruusu

Ruusu

lauantai 25. elokuuta 2012

Projekteja ja yritelmiä

Kaksi viikkoa koulua takana, ja väsyttää jo niin perkeleesti. Paljon projekteja, mikä on sinänsä ihan mukavaa. On kivaa kun on jotain jota tehdä ja pohtia kun ei ole muuta tekemistä.

Mikään ajatus ei ole selkeä. Tekee mieli tehdä asioita, kokeilla kaikkea uutta ja jännää.Tässä vaiheessa vuotta on niin paljon intressiä joka suuntaan, into vetää tekemään kaikkea. Haluan kokeilla tehdä elokuvan, kuvata kauniisti, kirjoittaa... Niin, en tiedä mitä haluan kirjoittaa.

Ajatusten puutteessani olen tutkinut vanhoja keskeneräisiä tekstejä. Pimeän fanfiction menneisyyteni tuotoksia ja ne ovat oikeastaan ainoa joka inspiroi. Tekee mieli täydentää niitä, kehittää niitä, laittaa ne eteenpäin.

Haluan olla aktiivinen ja vaikuttaa. Haluan pärjätä koulussa, nähdä kavereita tampereella ja muualla, maata asvalttitiellä aurinkoisena päivänä ja vain nauraa työlle ja huville.

Ajatus katkeaa.

Istuin eilen koulun jälkeen keinussa ja kuuntelin Lee van Cleef:iä. Lauleskelin itsekseni ja hymyilyn kuin hullu.
"jos vielä kerran vittuilet noin, saattaa käydä niin, et ssulta irtoaa pää"

Otin videokuvaa kaikesta mitä näin. Inspiraatio bloggaukseen iski. Ei onnistu, ei ole videonkäsittelyohjelmaa.

Ehkä saan kasaan ruokabloggauksen vielä tässä joskus. Vähän erilaiselta kantilta toivottavasti.

Voisin tehdä järkevää tekstiä. Tehdä mielipidekirjoituksia kaikesta missä on jotain vikaa. Luovan kirjoittamisen suoneni on kuihtunut, vanhoja tekstejä lukiessa kaduttaa että aloin harjoittelemaan asiatekstejä. En saa enää aikaan mitään kaunista. Vain järkevää.

Inspiroikaa minua.


(Jotain sain aikaiseksi. Fanfiction hörlöily http://www.finfanfun.fi/index.php?topic=18261.0)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti