Ruusu

Ruusu

perjantai 19. lokakuuta 2012

Now you know me, and I'm not afraid


Olen murhannut viisi ihmistä. Viisi satunnaista ihmistä, vailla minkäänlaista motiivia.

Tuntuu hyvältä että minulla on joku joka välittää. Hän rakastaa minua, sellaisena kuin olen.

En minä ole hullu.

En minä ole rakastunut häneen.

Tapan koska se tuntuu oikealta, rakastan häntä koska hän on minun ja minä hänen ja hän korjaa minut.
Olemme yksi ihminen, hänen kätensä on minun käteni ja minun käteni on hänen kätensä, tai ne ovat vain sulautuneet yhdeksi, kaikki on yhteistä. Minun sydämeni pumppaa verta hänen aivoihinsa ja hänen sydämensä pitää omani sykkimässä.

Kun minä tapan, tunnen olevani se mikä minusta on odotettu. Kerrankin täytän ne odotukset joita minulle on asetettu. Olen mies, olen vahva, teen lopultakin jotain omillani. Kun minä valutan toisesta ihmisestä elämän, minä olen lopultakin se, minä olen itseäni aina pitänyt. Minä olen murhaaja.

En ole koskaan harkinnut itsemurhaa. Elämäni iskujen, mustelmien ja tärykalvoilla kaikuvien huutojen seassa en ole koskaan ajatellut riistää henkeäni. Koska minä ansaitsen sen. Olen murhaaja, ja murhaajien on kärsittävä.

Jos minun täytyisi valita? Valita hänen ja tappamisen väliltä. Itseni ja itseni väliltä. Kolikosta ei voi valita vain toista puolta, toista puolta ei voi poistaa, se on aina siinä. Sen voi tuhota, polttaa ja tappaa, mutta se on yhä siinä. Päästäksesi toisesta puolesta eroon, sinun on hävitettävä koko kolikko.

Minä tappaisin sinut. Täyttäisin omaa olemustani tuhoamalla itseni. Tappamalla sinut tuhoaisin kaiken mitä olen ja samalla lopullisesti täyttäisin kaiken mitä minun on oltava. Olen murhaaja. Olen arvoton.

Vasta sitten minä olisin se mitä minun kuuluukin olla. Rikki ja yksin.

---

And mom: if you didn't get it, this is fiction :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti