Ruusu

Ruusu

tiistai 7. elokuuta 2012

Minä olen minä

SINÄ OLET ANDROGYYNI
Sinussa on melko paljon sekä feminiinistä naista että maskuliinista miestä. Olet sukupuolisesti hyvin harmoninen. Mieheytesi ja naiseutesi ovat tasapainossa keskenään, eikä kumpikaan puolesi hallitse persoonaasi toisen kustannuksella. 

Olet sukupuolishoppailija! Tiedostat sukupuolijärjestelmän olemassaolon, sukupuoliroolit ja odotukset kriittisestikin. Et juurikaan välitä näihin odotuksiin vastaamisesta, vaan käyttäydyt melko sukupuolivapaasti. . Olet sukupuolen suhteen melko itsevarma. Sinusta on luontevaa toteuttaa itseäsi sekä miehisten että naisellisten puoliesi kautta. 

Tulet hyvin toimeen miesten, naisten ja sukupuolineutraalienkin kanssa, koska et itsekään ole niin kaukana näistä muista sukupuoliryhmistä.

Se hinttarifeministien järjestö (räjähdysvaara, ilmassa sarkasmia) osasi tehdä pirun hyvän testin. Perussuhtautumiseni nettitesteihinja horoskooppeihin sun muuhun on aika negatiivinen mutta näköjään joskus joku osaa tehdä sellaisen. Huvittavaa, että testi jonka logiikka on yksinkertaisesti "ruksaa ne mitkä kuvaavat sinua" onnistuu niin kohdilleen kun vaihtoehdoista löytyy kaikenlaisia "tykkään kääriytyä ison karvaisen miehen kainaloon". 
      
Simppelisti tiivistettynä tuo oman testini tulos: "Hei, olen Viljami." Mutta oikeasti aika kivaisa asia tämä Setan sukupuolitesti, huvin vuoksi kannattaa kokeilla. En taida keksiä sen syvempää sanottavaa. Linkin laitan vielä: http://www.transtukipiste.fi/pelit/ttp0902.php

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti