Ruusu

Ruusu

perjantai 20. heinäkuuta 2012

Fintelligens – Voittamaton



Laiska yö, pyöriskelyä ja paljon epämääräisiä unia. Perse ylös sängystä ja kahvia naamaan, hulluimpien unien kertailua ja pohdiskelua. Kuluipa päivä nopeasti, iltapäivällä, kun on ollut kaksi tuntia hereillä, saapuu Jismael syömään lammaseläimeni. Kahvittelua ja kuulumisten vaihtoa ja minä kiroan omenapuut alimpaan hornaan syystä X.
    FTP kävelyä lähimpään rautiaan ja ”vittu me omistetaan Paunu, tultiin rautiaan ostaa ruuveja like a boss”, opin kävelemään äijästi. Kunnon monarkiaa, ostetaan spraymaalia ja ei osata edes kassaa löytää. Molemmat hikoilee kun pienet porsaat kun ratsastamme lohikäärmeillä (bussilla) keskustaan. Sitten sataakin jo kaatamalla ja kengistä pursuaa vettä aina kun astuu. Etsitään Pyynikintorilta kartta.
    Kannut kassissa ja kengät kourassa ja taivas auki matkaamme kohti tulitikkutehdasta. Mitään hajua kummallakaan missä se tarkalleen on, mutta eipä siinä mitään. Seikkailumielellä sopii eksyäkin.
    Matkan varrella ihaillaan jokainen betonitunneli ja vertaillaan graffittejen laatua. Puhutaan kavereista ja musiikista ja ennen kaikkea sanotaan vitusti liian monta kertaa ”pane poliisia”. Lopulta löydetään joku vanha tehdas jossa on ikkunat rikki ja seinissä uusi värikäs maalikerros ja päätetään jäädä siihen. Kulman takana kivasti tyhjä seinä joka huutaa taidetta.
    Ensin ei saada purkkeja auki ja sitten Jismael rikkoo yhden suuttimen ja saa kaikki maalit käsilleen. Then we be making art.
     Sitten vähän seikkaillaan ja tutkitaan sitä tehdasta, kauas ei uskalla mennä ties vaikka lattia romahtaa alta (tai tulee morsojen raiskaamaksi). Ei löytynyt vanhoja kannuja hyödynnettäväksi, ja Jismael itki. Kivasti bussilla suunta kohti kotia.
      Lisää kävelyä pysäkiltä halki lähiöiden. Popitetaan pikku G:tä ja puhutaan vanhasta hyvästä räpistä, hienoista riimeistä ja rock sanoittamisesta. Jismael nostalgioi Fintelligenssillä ja päivä lähestyy loppuaan.
Kunnon anarkia-monarkiaa ja fak thö puoliis menoa, Sir Williamin eka graffa ja perkeleesti kävelemistä. Kesässä edes yks päivä jollon oikeesti tapahtuu, toivottavasti kohta uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti