Ruusu

Ruusu

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Viikko 30: Feelin' good


En saanut yhteiskuvaa Mr. Erektiohäiriöltä, mutta pääsin osallistumaan moshpittiin keskellä Satakunnankatua. En tuijottanut hyvännäköisiä ihmisiä niin kuin minua kehotettiin. Kuuntelin keskustelua teletaappisesta seksistä ja jaoin ystäville pimeän vapaa-aikani Täydelliset naiset maratonit.

”Ollaan anarkisteja ja laitetaan patsaalle hattu päähän”
”Monarkiaa!”
Päädyimme että kruunu olisi sopivampi päähine.

Jälkikäteen luin iltalehdestä, miksi kadunvaltaus johon osallistuin oikein pidettiin, mutta paskat siitä kunhan oli kivaa. 

Ostin skeittilaudan. Maalasin sen punaiseksi. Vanhat pääkallokuviot kuultavat maalista läpi, ja en enää olekaan varma kirjoitanko siihen ”Sir William” vai jätänkö sen puhtaaksi. Lauta tarvitsee myös nimen, otan vastaan ehdotuksia. Istuin Jismaelin kanssa bussipysäkillä heittämässä vanhaa kunnon rauskiläppää ja puhumassa kovaan ääneen tisseistä ja sellasesta.
    Maalikauppa oli pelottava mutta ei ollutkaan. Ja halpa se ainakin oli. Ei enää koskaan rautiaan! Meinattiin mennä iskemään leikkipuistosta naisia mutta Jismael ei ole milf fani. Pääsin keittämään kaupungin parhaat cappuchinot con itseleivotutsuklaakeksit. Kahvittelu sisälsi satunnaista paskanjauhantaa, keskustelua hymiöistä ja luultavasti naisista kuten aina. Opin melkein jo käyttämäänkin sitä lautaa

Aamulla oli jotenkin tehokas olo. Voisi leipoa ja friteerata mars-patukan ja mennä maalaamaan ja käydä kaupassa ja uimassa ja opetella skeittaamaan. Sain luonaaksi savolaisen emännän muurinpohjalettuja ja tortilta ostettuja mansikoita nomnom oli hyvää. Lautailin koirien kanssa rannalle, oli ihanan lämmin ja pentukin ui niin nätisti.
     Kauppareissu lauta kourassa ei ole ehkä fiksuinta ikinä. Eikä myöskään ostoskassi kädessä lautailu, venäytin reiteni ja sain istua tunnin pakastepussit jalassa. Enpäs menekään tänään koristamaan betoniluolia. Leivoin mansikkaleivoksia kun jalka jaksoi vähän kantaa, istuin ulkona iltaa ja keskustelin vanhempieni kanssa onko huoraaminen ihmiskauppaa.

Nyt salamoi. Kokispullo on tyhjä, ja toinen on liian kaukana. Istun tässä ihan piruuttani aamu-kuuteen. Soitan Bob Marleyta ja alan aina vollottamaan Three little birds:in alkutahdeissa. Jossain vaiheessa alan pohtimaan ensimmäisen maailman ongelmiani, kriisiäni söpöistä lapsista ja ihmisistä joiden kanssa on vaikea kommunikoida. Ehkä ukkonen sentään loppuu ennen aamua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti